Havi horoszkóp 2023. december – Kétségek és bizonyosságok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.11.28. 16:00

A Rák számára nehézkesen indul a hónap, a Skorpió bizonytalannak érezheti magát. Havi horoszkóp decemberre.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az időszakban ráadásul egyesek próbálgathatják, mennyire vagy kitartó, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj most egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat egy sokkal komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél egy fontos területen. A hónap utolsó napjai viszont egy rövid utazást is hozhatnak számodra. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjai izgalmas és főleg pozitív változások jegyében telnek majd el. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap közepén egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben továbbhaladt, így néhány dolgot ideje lehet újragondolni ezzel kapcsolatban. Tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lesz arra, hogy néhány fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

A hónap végén egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelenhetnek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség van, hogy lemondj néhány felesleges, vagy káros dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.