Havi horoszkóp 2023. december – Kétségek és bizonyosságok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.11.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején felerősödhet benned a harag és elkeseredettség, ami könnyen vezethet konfliktushoz, különösen akkor, ha nem gyakorolsz kellő önuralmat. Mérsékeld az elvárásokat a környezeted felé és önmagaddal szemben is, mert könnyen lehet, hogy ezúttal túl nagyok az igényeid. Gondold végig, hogy mit akarsz elérni és ehhez mi a valóban kivitelezhető megoldás.

A hónap közepén megnő a valószínűsége annak, hogy félreértésbe keveredsz valakivel, így fordíts különösen nagy figyelmet a megfelelő kommunikációra és a világos egyértelmű döntésekre. Ezekben a napokban, ha szerződést kötnél, járj el különösen nagy figyelemmel és ha kell, inkább kérj szakértő segítséget. Összpontosíts most a pénzre, a vagyonra, de közben ügyelj arra is, hogy a környezetedben egyes lépéseid visszatetszést kelthetnek.

A hónap végén némi bizonytalanság léphet fel benned, mivel meggyengülhet a hited valamiben, ami eddig zsinórmértékül szolgált egyes döntéseidben. A mindenség folyamatosan változik és a régi szabályok egyes esetekben már nem érvényesek. Változz te is a világgal! Mire véget ér ez a nehéz hónap, megtalálod az utadat és kisimulnak a dolgok is körülötted. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban hatékonyan tudsz előrehaladni a feladataidban, legyen az magánjellegű, vagy munkahelyi, ehhez azonban kénytelen leszel a családi és személyes kapcsolataidban némi áldozatot is hozni. Ezekben a napokban valaki különösen értékelni fogja a munkádat, ami több pozitívumot és egy érdekes újdonságot is hozhat az életedbe.

A hónap közepén a magánéleted terén várható egy minőségi ugrás, ami talán váratlanul, szinte a semmiből bukkanhat elő egy meglepetés, vagy egy új ismeretség formájában. Mindennek köze lesz egy ajándékhoz, vagy egy közeljövőbeli utazáshoz is. Ezekben a napokban szinte szárnyalsz majd és még az unalmas munkafolyamatokat is szívesen végzed el.

A hónap végén valaki kellemetlen meglepetést okozhat neked szemtelenségével és gátlástalanságával, de legyen számodra a dolog bármilyen felháborító, nem fogsz tudni igazán haragudni az illetőre. Ezekben a napokban nagyon kell ügyelned arra, nehogy egy elhamarkodott döntéssel valamilyen bajt okozz a későbbi önmagadnak. Különösen figyelj arra, mit és milyen formában írsz alá! >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.