Havi horoszkóp 2023. december – Kétségek és bizonyosságok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.11.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyomás nehezedhet rád, ráadásul valaki még meg is próbálja nehezíteni az életedet némi intrikával. A megpróbáltatásoktól nem kell félned, hiszen most is jól terhelhető vagy, de az áskálódást nem muszáj válasz nélkül hagynod. Tedd helyre az illetőt, ehhez pedig elég lesz néhány jól elhelyezett mondat is, ami után fülét, farkát behúzva távozni fog.

A hónap közepe az alkalmazkodásról szólhat, mivel egy alapvető körülmény változhat meg a környezetedben és ezt muszáj lesz neked is figyelembe venned. Ha viszont már hozzányúlsz dolgokhoz magad körül, nézd azt is át, nincs-e a terveid közül olyan, amelyet már nem is érdemes megvalósítani ebben a formában.

A hónap végén kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amely viszont jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, dolgok és még emberek is, amelyeknek a hiánya nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban. Tekints más szemmel a jövőben ezekre. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Rák – havi horoszkóp

A hónap számodra most kissé nehézkesen indul, mivel nyomás alatt állhatsz, amit talán az okoz, hogy egy vetélytárssal kell megküzdened valamiért. Mivel az ilyen helyzeteken nem túlságosan szereted, talán hajlamos vagy önként lemondani a dolgokról, most azonban ez hibás lépés lenne. Küzdj meg azért, amit szeretnél, hiszen pontosan tudod, hogy mik a lehetőségeid, ezért mi az, ami jár neked az élettől. Szerezd is meg!

A hónap közepén felébredhet benned a szabadság, a függetlenség iránti vágy, ami abban is megnyilvánulhat, hogy szeretnél egy időre kiszakadni a megszokott környezetedből, eltűnni egy időre a világ szeme elől. Ehhez természetesen nem kell mindjárt lemenni a térképről, bőven elegendő az is, ha elhagyod a megszokott helyeket egy kicsit például kikapcsolt telefonnal. Persze, ha igazi kalandra vágysz, utazz is el most valahová.

A hónap végén ellentétbe kerülhetsz valakivel, akivel már egy ideje nem vagytok egy hullámhosszon és könnyen lehet az is, hogy az illető most végre küzdelembe sodorna. Légy türelmes és együttműködő, de ha úgy érzed, nálad az igazság, ne engedj. Tűzz le egy zászlót és onnan ne mozdulj még akkor sem, ha az illetőt megüti a guta. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.