Havi horoszkóp 2023. december – Kétségek és bizonyosságok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.11.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában rádöbbenhetsz, hogy az életedben egy időszak hamarosan lezárul és neked új célokat, új projekteket kellene találnod. Mielőtt azonban ezeken járnának a gondolataid, ünnepelj és főleg pihenj egy kicsit, hiszen valószínűleg mindezt nagyon is megérdemled. Ezek a napok most számodra erőt és magabiztosságot hoznak, melyet jól felhasználhatsz arra, ha most egy életmódbeli változást, vagy akár egy új mozgásformát vezetnél be a mindennapjaidba.

A hónap közepén a türelem legyen a legfőbb erényed, mivel egy kellemetlen helyzet, vagy provokáció áldozata lehetsz. Valaki ugyanis olyasmit kér tőled, vagy olyan ajánlattal talál meg, amely számodra minden bizonnyal hátrányos következményekkel jár. Légy udvarias, de határozott. Magabiztos fellépéssel ugyanis hamar elhessegetheted azokat, akik a te hátadon szeretnének feljebb mászni.

A hónap vége egy kis extra bevétel miatt is ideális lehet számodra arra, hogy meglepetéssel készülj a szeretteid felé. Ezekben a napokban okos döntésekkel és a modern technológia használatával olyan lehetőségeket is megtalálhatsz, amelyre talán még te magad sem számítasz. Mindehhez azonban elképzelhető, hogy segítséget kell majd kérned olyantól, akiben maradéktalanul megbízol. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején meg kell próbálnod kompromisszumot kötni egy fontos ügyben, ezt azonban ne éld meg visszalépésként. Az élet kompromisszumok sorozata, muszáj alkalmazkodnunk ugyanis a külső körülményekhez.

Ezekben a napokban sokat gondolkodtál múlton és jövőn, talán visszatekintettél eddigi életedre és előre az előtted álló évekre is. Ha reálisan gondolkodsz, akkor valójában sokkal többet értél el, mint ahogyan azt előre eltervezted, légy büszke önmagadra és az eredményeidre.

A hónap közepén szükséged lehet minden éberségedre, ugyanis egymás után több választási helyzet elé állít majd az élet. Készülj fel arra, hogy nem mindig sikerül majd a legjobb lehetőség mellett döntened. Ne akarj mindenben tökéletes lenni, mert az úgysem fog sikerülni az adott körülmények között.

A hónap egy olyan váratlan eseménnyel zárulhat, melyet megfelelő mederben tartanod sokkal nehezebb lesz, mint az előzetesen gondolod. Ne feledd, hogy nem lehet mindent megoldani szelíd eszközökkel. Néha oda kell csapni az asztalra is, ha nincs más lehetőség. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.