Havi horoszkóp 2023. december – Kétségek és bizonyosságok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.11.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első felében teljesül a vágyad, különösen akkor, ha egy kis izgalomra vágysz. Ezekben a napokban ugyanis pont ez az, amiben részed lesz. Egy váratlan esemény kiszámíthatatlan hatással bírhat a dolgaidra, emiatt számíthatsz némi feszültségre és időzavarra is. A dolog jó oldala, hogy mindez alkalmas lesz arra is, hogy egy mélyebb összefüggésre döbbenj rá, ami a későbbiekben nagyon hasznossá válhat az életedben.

A hónap közepén főleg szellemi téren leszel sokkal elfoglaltabb a szokásosnál. Pénzügyek, üzleti ügyek, tervezés és szervezés kötik le a napjaidat, ami számodra egyszerre lesz üdítő, izgalmas, és fárasztó is. Ezekben a napokban igyekezz fogékonynak bizonyulni az újdonságok iránt, mivel egyes megoldások nagyon komoly megtakarításokat hozhatnak az életedbe.

A hónap vége nyugodtan és szeretetteljesen telik, amit csak erősít, hogy ezekben a napokban pénzügyileg is stabilizálódik a helyzeted. Mindezek mellett egy kis extra örömre is számíthatsz, amit egy meglepetés, szerencsés esemény, vagy extra bevétel okozhat neked. Ha pedig netán kalandosan zárnád ezt a hónapot, most engedj a csábításnak egy a magánéletedet érintő ügyben. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, ezt azonban nem teszi könnyebbé, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy ellenőrzés miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap közepén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hozhat az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége kavargó energiákat hozhat az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem épp mágnesként fogod vonzani magad felé az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is. >>> Ez lehet a szerencsehónapod 2024-ben a horoszkóp szerint

.