Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

Kulturális minicsúcs az Art Caféban - Intézményes simítgatás

2008.12.10

Ipkovich György szombathelyi polgármester, Jordán Tamás színházigazgató és Sági József, a kulturális bizottság fideszes elnöke szerda este egy kisasztalnál igyekeztek elsimítani az Agora és a Weörös Sándor Színház között keletkezett súrlódásokat. Talán sikerült.

Kispál-koncert a moziban

2008.12.07

Teltházas, lendületes koncertet adott szombat este a Savaria Moziban a magyar alternatív zene legnépszerűbb csapata. . .

Bemutatjuk az ALON különdíjasát - Beszélgetés Baldauf Gábor amatőr filmessel

2008.12.03

Tavaly az első Totál Szombathely filmes mustrán az Akinek egy nap nem 24 óra című filmjével nyert a fikciós film kategóriában. Idén az ALON különdíjában részesült a Halálod a végzetem című műve. A 29 éves alkotóval beszélgetve szóba került a lendületadó barátság, a filmek, a díjak, a nevezések, a nehézségek és a jövőbeli tervek is.

Ünnepi hangversenyek a szimfonikusoknál

2008.12.01

Nem kevés a bizonytalanság a Savaria Szimfonikus Zenekar körül. Nekik sem jött jól a válság, de bizakodóak és zenélnek. .

Nézegessen szombathelyi színházterveket az ALON-on!

2008.11.29

Az új szombathelyi kőszínház megépítése jelenleg még a kutya vacsorájánál a bizonytalanabb. Mindenesetre péntek délután a nagyközönségnek bemutatták a tervpályázat első körének eredményeit. A helyszínen lefotóztunk jó párat, többek között a fődíjast is.

.