Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

A szombathelyi szimfonikusosok tervei

2008.10.21

A Savaria Szimfonikus Zenekar egy rakás újdonsággal rukkol elő az idei szezonban. Például 10 forintért lehet a főpróbát megnézni. !

Csendesüléstől a kioldott csokornyakkendőkig - Ákos 40 koncertje Szombathelyen

2008.10.19

Ritkán vagy soha, főleg nem ilyen köntösben játszott dalok. Köztük Ákos megvillantja az akár önállóan is működőképesnek tűnő stand-up comedy-képességeit. A visszafogottabb első felvonás után a másodikban már nekiállnak rockolni. „Társak nem voltak, magam voltam csak” – zengi bele az Aréna Savariát az örökös zárószám előtti utolsóként a Bonanza Banzai Búcsúdala. .

2008-as karneváli összegzés

2008.10.17

Ahogy minden évben, úgy idén ősszel is köszönetet mondtak a szponzoroknak, egyben értékelték a 2008-as Savaria Karnevált.

Interjú: sárvári várpartik

2008.10.15

Szoboszlay Zoltánt és Radó Réka ezen a hétvégén immár a harmincadik földalatti partit szervezi a Vas megyei kisvárosban. Azt mondják, nem akarnak jobbak lenni, mint a többiek, és ettől máris érdekes a történet. !

Boban Markovics és Rúzsa Magdi a sportházban - Itt a Balkán, hol a Balkán?

2008.10.14

Rúzsa Magdi jobban néz ki, mint valaha. Ráadásul nem is a Budapesten dizájnolt műénekesnő formáját hozta hétfő este Szombathelyre, hanem a magyar-jugoszláv vonalat. Boban Markovics átadta a stafétabotot Marko fiának, de így is majdnem unalmas koncertet adtak. Végül az utolsó húsz percben bravúrosan sikerült fordítaniuk. .

.