Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

Az Agora decemberi műsora

2008.11.28

Fábry Sándor, Presser Gábor, Kispál és a Borz, színház Kern András főszereplésével, szilveszteri buli a Fő téren és még sok minden más. Alakulnak a báli szezon időpontjai is. !

Kepes András Szombathelyen - Lenintől a Győzike profibb gagyijáig

2008.11.27

A talán legszimpatikusabb magyar tévés személyiség nincs elragadtatva az Afrikás és a dzsungeles celebzrikálástól. Érdeklik viszont a miértek és a direkt fekete-fehérre vett etikai kérdéseire adandó válaszaink. Még a rég nem látott BB Zsanettet is bele tudja képzelni Csehov Három nővérébe.

Galéria a belvárosban - beszélgetés Oroszy Csaba festőművésszel

2008.11.26

Ismert szombathelyi képzőművészek hozták össze a Kossuth utcai K17 Galériát. A nonprofit alapon működő intézmény hamar ismert lett a művészet kedvelők körében, de azért a kortárs szombathelyi festők élete nem habostorta. Erről, meg sok minden másról beszélgettünk a helyszínen Oroszy Csabával.

Esterházy Péter a Művészetek Házában

2008.11.24

Telt ház és Semmi művészet a Művészek Házában. Esterházy mindig is szerette az ilyent. A helyszíni beszámolóért !

Beleugrom a nagybőgőbe! - A Csárdáskirálynő Körmenden (színházkritika)

2008.11.16

A Batthyányak városába látogatott a Budapesti Operettszínház és az Interoperett közös előadásában Kálmán Imre világhíres műve. Kívánságműsorokban gyakran kért dalokkal és sziporkázó párbeszédekkel teli, látványos három órában volt része a várkastély pótszékekkel megtoldott teltházának. Az előadás után hosszú percekig tapsolta a közönség a színészeket.

.