Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

Bejglisütés és fingós poénok alapjáraton - Fábry Sándor Szombathelyen

2008.12.13

Talán már maga is unja. Lenyomja a kötelező dizájn centeres nosztalgiát, be-beszól a kisebbségeknek, a neki unszimpatikus politikai oldalnak, de leginkább az altesti poénokkal arat. Másfél óra után rákérdez az első sorban ülőktől az időre. Jön még három vicc, aztán ki a reflektorfényből. Visszataps van, ráadás nincs.

Kulturális minicsúcs az Art Caféban - Intézményes simítgatás

2008.12.10

Ipkovich György szombathelyi polgármester, Jordán Tamás színházigazgató és Sági József, a kulturális bizottság fideszes elnöke szerda este egy kisasztalnál igyekeztek elsimítani az Agora és a Weörös Sándor Színház között keletkezett súrlódásokat. Talán sikerült.

Kispál-koncert a moziban

2008.12.07

Teltházas, lendületes koncertet adott szombat este a Savaria Moziban a magyar alternatív zene legnépszerűbb csapata. . .

Bemutatjuk az ALON különdíjasát - Beszélgetés Baldauf Gábor amatőr filmessel

2008.12.03

Tavaly az első Totál Szombathely filmes mustrán az Akinek egy nap nem 24 óra című filmjével nyert a fikciós film kategóriában. Idén az ALON különdíjában részesült a Halálod a végzetem című műve. A 29 éves alkotóval beszélgetve szóba került a lendületadó barátság, a filmek, a díjak, a nevezések, a nehézségek és a jövőbeli tervek is.

Ünnepi hangversenyek a szimfonikusoknál

2008.12.01

Nem kevés a bizonytalanság a Savaria Szimfonikus Zenekar körül. Nekik sem jött jól a válság, de bizakodóak és zenélnek. .

.