Hirdetés

Hirdetés

Kultúra

Szarka Péter kiállítása az Irokéz Galériában

2003.10.04

Szívszaggatóan súlyos képeknek ad otthont pár hétig a Thököly úti Irokéz Galéria. Szarka Péter kiállítása segít eloszlatni néhány félreértést a kortárs képzőművészet hiábavalóságával kapcsolatban.

Jazz és képzőművészet

2003.09.23

Szombathelyi és Vas megyei gyűjtők magángyűjteményéből nyílt audiovizuális kiállítás a Szombathelyi Képtárban. Audiovizuális, tehát az érdeklődők a kiállított lemezekbe bele is kagylózhatnak.

Testbe záruló technológia

2003.09.18

Kömlődi Ferenc a Mátrix – Újratöltve Örökmozgó Művészmozibeli vetítése után a Művészetek Házában összegyűlt érdeklődők részben aktív közreműködésével beszélgetett Vágvölgyi Andrással. A filmről és a filmmel kapcsolatban.

Képeslapozás

2003.08.26

Gyermekkorunkban mindannyian gyűjtünk képeslapokat. A Művelődési és Sportházban zajló kiállítás azt prezentálja, mi történik, ha valaki nem hagyja abba időkorán ezt a hobbit.

ALON-könyvajánló - Leonard Cohen: A kedvenc játék

2003.08.14

A kultikus kanadai énekes első regényének magyar fordítására négy évtizedet kellett várnunk. Szerencsére az igazán jó könyveket nehezen koptatja az idő. Leonard Cohen regényét ma is élvezet olvasni.

ALON-könyvajánló: Paulo Coelho: Az alkimista

2003.06.03

Az alkimista egyszerre ártalmatlan mese és súlyos megmondókönyv. Akinek gyermekként bejött a Kis herceg, annak felnőttként valószínűleg meghatározó olvasmányélménye lesz ez a regény.