Hirdetés

Hirdetés

Helyi politika

Újabb csatlakozó a szombathelyi jobboldali összefogáshoz

2006.07.18

A Vállalkozók Pártja úgy döntött, Szombathelyen Molnár Miklóst polgármester-jelöltet támogatja az őszi önkormányzati választásokon.

Hivatalos: Molnár Miklós a jobboldal szombathelyi polgármesterjelöltje

2006.07.13

Egy csütörtöki sajtótájékoztatón immár hivatalosan is bejelentették, hogy a jobboldal polgármesterjelöltje Molnár Miklós lesz. A Pro Savaria elnökét hat szervezet támogatja, és további csatlakozókat várnak. Közös jobboldali lista nem lesz, de együttműködés igen, a Fidesz például a körzetek felében nem indít jelöltet. Amennyiben Molnár Miklós nyer, az első reálgazdaságból érkező polgármestere lesz a városnak.

Szombathelyen összeállt a balliberális oldal

2006.06.28

„Az elmúlt időszak sikeres volt a város szempontjából” – értékelte a szocialisták szombathelyi elnöke az elmúlt négy évet. Ezenkívül nagy meglepetés nincs, a szocialisták és a szabaddemokraták – ellentétben a jobboldallal – láthatóan tudják, mit akarnak: polgármester-jelöltjük Ipkovich György, a lista közös, az egyéni körzeteken 11:6 arányban osztoznak a megyeszékhelyen.

Kovács Ferenc a Fidesz Vas megyei elnökjelöltje

2006.06.25

A Fidesz szombati országos választmánya jóváhagyta a fővárosi listát, valamint a megyei listák és a megyei közgyűlési elnök-jelöltek nagy részét – olvasható a párt honlapján.