Hirdetés

Hirdetés

Költségvetési akták

Eladó a városházi Opel Vectra! – Mi van a háttérben?

2010.05.03

„Két és fél éves, 1,8-as Opel Vectra sürgősen eladó az első tulajdonostól. Érdeklődni a szombathelyi városházán”. Ne lepődjünk meg, ha valami hasonló apróhirdetéssel találkozunk a közeljövőben.

Inkvizíció vagy tényfeltárás? - Ülésezett a szombathelyi szakértői kifizetéseket vizsgáló bizottság

2010.04.29

Czeglédy Csaba alpolgármester szerint politikai bohózatról van szó, a jobboldal viszont öt napot ad Ipkovich Györgynek, hogy adja át a dokumentumokat.

Működési hitel nélkül zárta a múlt évet Zalaegerszeg

2010.04.23

A költségvetés eredeti tervezete ellenére működési hitel nélkül gazdálkodott 2009-ben Zalaegerszeg önkormányzata - közölte pénteki sajtótájékoztatóján a város polgármestere, az előző napi közgyűlésen elfogadott tavalyi zárszámadást ismertetve.

Közgyűlési határozat: kemény költségvetés lesz Szombathelyen

2010.03.25

Este fél kilenc körül a szombathelyi közgyűlés elfogadta az ellenzék előterjesztését, amely sarokszámokat tartalmaz az egyelőre nem létező szombathelyi költségvetéshez. Súlyos viták és intézkedések várhatók.

Ötperces rendkívüli közgyűlés Szombathelyen: már napirendre sem került az idei költségvetés

2010.03.11

Még el se kezdődött, már véget is ért a 2010-es költségvetés miatt összehívott rendkívüli közgyűlés Szombathelyen. Március 18-án folytatják, amit el se kezdtek. Megkérdeztük Marton Zsoltot és Nemény Andrást, de nem lettünk sokkal okosabbak. Holnap Ipkovich György polgármester sajtótájékoztatót tart a kialakult helyzetről.

.