Hirdetés

Hirdetés

politika

Orbánék "üzenetet" kaptak Erdélyből CEU-ügyben

2017.04.03

Aktuális

Száz erdélyi magyar egyetemi oktató, kutató és véleményformáló kéri egy hétfőn nyilvánosságra hozott nyílt levélben Balog Zoltán minisztert, hogy vonja vissza a Közép-európai Egyetem (CEU) működését veszélyeztető törvénymódosítási javaslatot.

Két romániai egyetemet is pénzelnek Magyarországról

2017.03.31

Kitekintő

Victor Ponta volt román kormányfő nagyon jónak és helyesnek tartja a külföldi egyetemek működési feltételeit szigorító magyar törvénykezdeményezést, és bejelentette: jövő héten ő is kidolgoz egy ugyanilyen javaslatot, amelyet a bukaresti parlament elé terjeszt - közölte pénteken a Hotnews.ro hírportál.

A szabályalkotók gondolhatnának a sportolókra - mondta a Szombathelyen aranyérmet nyert birkózó

2017.03.30

Aktuális

Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó szerint teljes bizonytalanság tapasztalható mostanában a kötöttfogású versenyzők körében, mivel a szabályok folyamatosan változnak, s egyelőre még azt sem tudni, hogy a jövő héten milyen feltételek szerint kell küzdeni a szőnyegen.

Gyurcsány: az ellenzék jövője "olyan világos, mint a nap"

2017.03.29

Országos hírek

A 2018-as választások alapvetően új irányt szabhatnak Magyarországnak, mivel az emberek többsége ma úgy gondolja, "nincs elég perspektíva ebben az országban" - jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kedden Kecskeméten.

Németh Szilárd kis közönség előtt beszélt a rezsicsökkentés megvédéséről Szombathelyen

2017.03.25

Helyi hírek

Ha a hivatalból ott lévő fideszes politikusokat és az újságírókat nem adjuk hozzá a létszámhoz, alig néhány ember volt kíváncsi a "rezsibiztos" fellépésére.

.