Hirdetés

Hirdetés

Zala megye

Labdarúgó NB I - Új befektető érkezhet a Zalaegerszeghez

2012.02.16

Megmenekülhet a komoly anyagi gondokkal küzdő, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő ZTE FC: Nagy Ferenc, a klub elnöke csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pénzügyi befektetői csoport, amellyel tárgyalt az elmúlt hetek során, zöld utat kapott bankjától.

Újabb per kezdődött fegyveres rablások miatt Zalában

2012.02.15

Újabb per kezdődött fegyveres rablások miatt szerdán a Zalaegerszegi Törvényszéken, ahol az úgynevezett három csapás elve alapján egy másik vádlottat pénzintézeti rablások elkövetéséért kedden első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítéltek.

Életfogytiglanra ítélték a nyugat-dunántúli bankrablót

2012.02.14

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon azt a sümegi férfit, aki 2010 nyarán hét esetben rabolt ki vagy próbált meg kirabolni nyugat-dunántúli pénzintézeti fiókokat.

Keszthelyen nyilvános lesz az adósok listája

2012.02.10

A keszthelyi önkormányzatnak jelenleg mintegy 800 magánember és csaknem 200 jogi személy összesen mintegy 180 millió forinttal tartozik. Ez a bevallott, de be nem fizetett helyi adó és gépjárműadó teljes összege.

Tovább vastagodott a jég a Zala folyón és a Kis-Balatonon

2012.02.09

Tovább vastagodott a jég a Zala folyón és a Kis-Balatonon; első fokú jégvédelmi készültség van érvényben, amely fokozott figyelőszolgálatot jelen.

.