Hirdetés

Fürdőruha leárazások - miért kihagyhatatlanok?

Fürdőruha leárazások - miért kihagyhatatlanok?

2017.08.26. 13:06

Még koránt sincs vége a nyárnak, amely augusztusban már szinte végtelen hosszúságúnak tűnik.

Hirdetés

Az utolsó hónap vége, és a szeptember még bőven tartogat forró napokat. Ha pedig mondjuk egy közeli mediterrán országba elruccanunk az utószezonban, akár október közepéig kihasználhatjuk a strandidőt.

Érdemes is ekkorra időzíteni a nyaralást - vagy egy pótnyaralást -, mivel ilyenkor jóval kisebb a tömeg, a szolgáltatók kevésbé leterheltek, a hangulat relaxált és barátságos. Hát ki ne szeretne akkor nyaralni menni, amikor (már) örülnek a vendégeknek, miénk az egész tengerpart, és olyan bensőséges, nyugodt pillanatokban is részünk lehet, amelyekben főszezonban igencsak nehezen?

Külön öröm, hogy a nyár közepétől töredék áron kapunk meg mindent, ami a nyaraláshoz szükséges. Rengeteg sport- és szabadidős eszközt - búvárfelszerelést, strandmatracot - érhetünk el ilyenkor kifutó termékként olcsóbban.

Egy fürdőruha nem fürdőruha

Éppígy kedvező áron beszerezhetők augusztusban a fürdőruhák, és egy ilyen lehetőséget kár kihagyni; hiszen a szezon még hetekig tart, de jövőre, és azután is ki lehet használni az egybe- és kétrészeseket.

Minden nő tudja, fürdőruhából sosem elég, hiszen a legjobb az, ha az uszodába is van egy sportosabb darabunk, és emellett pár látványos bikini vagy füdőruha, amiben jól érezzük magunkat a strandon.

Az idei szezon kínálatát ráadásul nem érdemes kihagyni, mivel az aktuális divat rendkívül sokszínű és nőies. Nagyon látványosak a sokszínű, mintákban tobzódó egy- és kétrészesek. A tervezők nem féltek a színektől, a trópusi erőteljes és élénk árnyalatokat is megtaláljuk, míg a femininebb vonal a pasztelleket népszerűsíti.

Ami a következő években talán kevésbé lesz működőképes, az a most divatos arany és ezüst, mivel nagyon feltűnő viselet. Ám ha valaki szereti a merész darabokat, akkor bármikor felvehet egy olyan látványos fürdőruhát, ami ‘bearanyozza’ a megjelenését.

A horgolt darabok sem biztos, hogy ‘túlélik’ a 2017-es szezont, mivel inkább szépek, mint praktikusak. De a színes, óceáni életérzést árasztó idei bikinik vagy egyberészesek megérnek egy vételt, csodásan fognak mutatni 2018 nyarán is.

Az egyrészesek reneszánszát érdemes kihasználni

Egyre divatosabbak az egyrészesek, ami nem is csoda - a nagymamadizájn lefutott, az új darabok trükkösen formálnak, mutatósak és merészek.

Nagyon menő fejlemény, hogy a teltebbekre is gondolnak a tervezők, akik kevesebbet mutatnának magukból, és a gyönyörű nyomott mintás kétrészesek az online áruházakban sok esetben fellelhetők tankini verzióban is.

A tankinik ma már ugyanolyan szexisek és nőiesek, mint a hagyományos fürdőruhák: jellemző a nyakba akasztott pánt a felsőrészeknél, ami rendkívül előnyösen formálja a kebel tájékát, amellett, hogy könnyedén nyárias.

Érdemes válogatni a kedvező árú kínálatból, hogy még maximálisan kiélvezzük a napsütést a vízparton, mielőtt beköszönt az ősz, és hogy legyen mit kikapnunk a fiókból a következő szezon elején.

.