Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Távoli tervek: Csillag István és a 86-os út

2004.04.29

Nem sok újdonság hangzott el Csillag István és a régió meghatározó polgármestereinek találkozóján. Ezt csak némileg kompenzálta, hogy a polgármesterek jól mutattak egymás mellett, még akkor is, ha a trón várományosa, Győr mindössze alpolgármesteri szinten képviseltette magát. Kezdünk aggódni.

Kimentünk a térre

2004.04.29

Szerda délután az ALON volt a vendége a Fő téri internet-sátornak. Hozsannázhatnánk persze rózsaszínt, de inkább leírjuk, mi is történt, meg hogy mit gondolunk erről az egészről.

Vásárfiák: Szippantók, kukásautók, hókotrók

2004.04.27

Habár a kedden nyílott köztisztasági kiállítás elvileg csak szakmabelieknek szól, a Haladás Sportcsarnok előtt csütörtökig bárki megcsodálhatja a csilivili kukásautókat és szippantókat. Riadóztassuk fiúgyerekes ismerőseinket, s népszerűségi indexünk meghaladja majd Dávid Ibolyáét is.

Tévéklaszter: Újabb epizód

2004.04.23

Ahogy azt olvashatták, múlt héten Mariborban jártunk, hogy hírt adjunk a Szombathelyi TV határon túli törekvéseiről. A történet pénteken a vasi megyeszékhelyen folytatódott, és megvan az első cserebere időpont is: május 29.

EU-pályázatírás: Tanuljuk, tanulgatjuk

2004.04.22

Az információs társadalomról, a gazdaságfejlesztésről, a klaszteresedésről és a pályázatírás rejtelmeiről folyt tanulságos eszmecsere csütörtökön a szombathelyi Vállalkozói Központban mintegy harminc érdeklődő részvételével. Úgy tűnik, hogy az állam ügyesen megcsapolja a hazánkba érkező EU-pályázatok pénzeit.

.