Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

A szocialisták beérték a Fideszt

2005.10.18

A Gallup legújabb adatai szerint a biztos választók körében a szocialisták beérték, sőt kis mértékben be is előzték a Fideszt. Továbbra is gyengélkedik az SZDSZ, és ismét számolni kell a MIÉP-pel.

Turisztikai kiállítás 2005: Több lenne benne

2005.10.16

Első alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Régiós Turisztika Kiállítás Szombathelyen a Művelődési és Sportházban. Nagy várakozással indultunk a péntektől vasárnapig tartó háromnapos rendezvényre, amely sajnos nem azt nyújtotta, amit nyújthatott volna. A kiállítók véleménye is alaposan megoszlik. Őszi vásár helyett most ez van.

Indul a Nyugat Rádió

2005.10.15

Új szombathelyi bázisú rádió indul napi 24 órás műsorszórással a hét minden napján. Az éter hullámain az FM 88.4 MHZ-en fogható 2005 október 17-től, míg az internet útján a címen érhetők el a műsorok.

Megszólal a Vasi Volán is diákbérlet-ügyben

2005.10.13

Váratlanul nagy hullámokat vetett a szombathelyi , amelyen azt firtatták, miért nem kaptak a diákok buszbérletet idén nyáron. Ezt követően érdekes szálakat pedzegetett egy néhány nap múlva érkezett , most pedig megszólal és az ügy újabb aspektusait tárja fel Tóth Andor, a Vasi Volán vezérigazgatója.

Food styling és magyar kenyérfestés

2005.10.11

Tudja ön, ki az a food stylist? Ő az, aki óriásepreket álmodik a képernyős joghurtba, nyálcsorgatósra koreografálja a plakátokon levő ételeket, ami miatt aztán azért fizetünk többet, hogy még nagyobbat csalódjunk a pénztártól való távozás után. A műfajt újabban a magyar pékek is felfedezték maguknak: festik a bolti barnakenyeret.

.