Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Csernus Imre és a drogok: Levélváltás

2004.07.04

Roppant olvasottnak és egyben vitára ingerlőnek bizonyult Csernus Imre szombathelyi előadásáról készült cikkünk. Az alábbiakban egy olvasónk és a cikk szerzőjének tanulságos levélváltását tesszük közzé drog- és Csernus Imre-ügyben.

Sziget, mint mindig

2004.07.04

Idén augusztus 4-től 11-ig várja látogatóit, immár 12. alkalommal a Sziget Fesztivál. A nemzetközi kulturkemping – Magyarország EU-s csatlakozásával – ma már teljes joggal az európai kulturális vérkeringés szerves része és egyik meghatározó, multikulturális eseménye. Az idei Fesztivál több mint 60 helyszínen – köztük öt, különböző stílust bemutató nagyszínpadon - ezernyi programot ígér. Mi a Sziget Nagyszínpad szereplőit járjuk körül.

eMagyarország.hu: Feltérképeztek

2004.06.30

Csinnadratta nélkül indult el a közösségi internet-elérési pontok honlapja, az . Az IHM által gründolt oldal tematikus és lakóhely szerinti linkgyűjteményeivel, email-szolgáltatásával és internetes alapinformációival elsősorban a kezdő netezőknek szolgál hasznos dobbantóként. Szerdán újabb eMagyarország Pont-avatáson is voltunk.

Veszélyes szakemberhiány Magyarországon

2004.06.26

Nyugat-Magyarországon komoly munkaerőhiány van szakmunkásokból, fizikai munkásokból, rendszergazdákból és termékigazgatókból. A magyar diplomamániáról, a szakmunka elutasításáról, a szakképzés gyenge minőségéről és a regionális különbségekről ír pénteki számában a Világgazdaság.

Szentivánéji programok - Szombathely

2004.06.24

Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy június 26-án szombaton üljük az idén szentivánéj napját, ám azt kevesebben, milyen programok lesznek a vasi megyeszékhelyen reggel tíztől éjjel egyig. Tessenek megnyugodni, lesz gagyipop és tűzijáték, és azt is érdemes megfigyelni, hányféleképpen írja le a sajtó az ünnep nevét.

.