Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Megkezdődött a szombathelyi sportcsarnok építése

2004.07.20

Kedden délelőtt a munkagépek felvonulásával és polgármesteri földmarkolással megkezdődött a régió egyik legnagyobb beruházása, a 3,2 milliárdos szombathelyi sportcsarnok építése. Előtte az illetékesek aláírták a kivitelezési szerződést, mi pedig az épülő létesítmény történetéről.

Ismét kutyakiállítás Szombathelyen

2004.07.09

Két év szünet után, úgy tűnik, ismét hazánk legrangosabb kutyás helyszínei közé emelték a szervezők Szombathelyt. Nemzetközi mezőny, nemzetközi bírók előtt. Több mint másfélezer eb.

Megnyílt a ko online könyv-, zene- és filmáruház

2004.07.09

Az utóbbi néhány hónapban jelentős műszaki és tartalmi fejlesztésen esett át az ALON online könyváruháza, amelyet immár a város és a megye talán legjelentősebb ilyen jellegű piaci szereplőjével működtetünk közösen. A ko 8 százalék kedvezményt kínál az interneten.

Egy gyerekjáték kapcsán

2004.07.08

Többszörösen szimbolikus lehet az Epcos által a Kalandvárosnak ajándékozott új gyerekjáték. Az átadáskor a cég ügyvezető igazgatója Szentkuti László azt is mondta, az Epcos még „jó sokáig marad”, sőt fejlődni fog.

Képes Krónika 2004 - Történelmi fesztivál Celldömölkön

2004.07.07

Július 8-án csütörtöktől július 11. vasárnapig tart a Celldömölki Képes Krónika Várostörténeti Fesztivál. Íme a részletes program. Szombaton jelmezes felvonulás lesz.

.