Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Számítógépek vasi középiskoláknak

2004.05.19

Mintegy harminc Vas megyei középiskola jutott igen komoly számítástechnikai felszereléshez egy minisztériumi pályázat nyomán. Az érintett iskolák egyenként 3-3,5 millió forintnyi fejlesztéseket hajthatnak végre. A számítógépek már az oktatásban is túlnőtték az informatika tantárgy kereteit.

Foglalkoztatási paktum: Válasz a bezárásokra?

2004.05.14

Az ellenzék kirohanásai ellenére nem nézi teljesen tétlenül a városvezetés a sorozatos elbocsátásokat Szombathelyen. 71 szervezet támogatásával Burány Sándor munkaügyi miniszter jelenlétében aláírták Szombathelyen a foglalkoztatási paktumot, melynek célja a térség munkaerő-piaci szereplőinek összefogása.

Szombathelyi pajzánságok: Formálódik az idei Savaria Karnevál

2004.05.11

Az idei Savaria Karnevál a sötét középkort is Szombathelyre varázsolja neves művészek, lovagi tornák és pajzán történetek segítségével. Többek között kaloda, bitófa és középkori vásár lesz a Fő téren. Sok minden változik, sok minden marad a régiben.

Moldin: Csak jövő héten lesz döntés

2004.05.06

Egyelőre még folynak a kemény alkudozások a Moldin ügyében. A gyárban nem tagadják, hogy szó van elbocsátásokról.

Folytatódnak a gondok Szombathelyen: A Moldinnak is vége?

2004.05.05

Az ALON információi szerint holnap (csütörtökön) jelentős elbocsátásokat jelentenek be a Moldin Kft. szombathelyi üzemében, amely műanyagtermékkel látja el a Philipset. Korábban több mint 300 ember dolgozott a gyárban.

.