Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Add ide a didit, Sárvár! - Zanzibar és Fekete Pákó a sörsátorban

2004.05.02

A hétvégén Sárvár volt a király. Május 1-jén nem kisebb nevet sikerült letennie a csatlakozás kultúrasztalára, mint maga a nagy Fekete Pákó. És mivel előtte Zanzibar-koncert is volt, kihagyhatatlan programnak ígérkezett egy szombati vonatozás. Két tudósítónk is utazott az ígéret földjére.

Távoli tervek: Csillag István és a 86-os út

2004.04.29

Nem sok újdonság hangzott el Csillag István és a régió meghatározó polgármestereinek találkozóján. Ezt csak némileg kompenzálta, hogy a polgármesterek jól mutattak egymás mellett, még akkor is, ha a trón várományosa, Győr mindössze alpolgármesteri szinten képviseltette magát. Kezdünk aggódni.

Kimentünk a térre

2004.04.29

Szerda délután az ALON volt a vendége a Fő téri internet-sátornak. Hozsannázhatnánk persze rózsaszínt, de inkább leírjuk, mi is történt, meg hogy mit gondolunk erről az egészről.

Vásárfiák: Szippantók, kukásautók, hókotrók

2004.04.27

Habár a kedden nyílott köztisztasági kiállítás elvileg csak szakmabelieknek szól, a Haladás Sportcsarnok előtt csütörtökig bárki megcsodálhatja a csilivili kukásautókat és szippantókat. Riadóztassuk fiúgyerekes ismerőseinket, s népszerűségi indexünk meghaladja majd Dávid Ibolyáét is.

Tévéklaszter: Újabb epizód

2004.04.23

Ahogy azt olvashatták, múlt héten Mariborban jártunk, hogy hírt adjunk a Szombathelyi TV határon túli törekvéseiről. A történet pénteken a vasi megyeszékhelyen folytatódott, és megvan az első cserebere időpont is: május 29.

.