Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Foglalkoztatási paktum: Válasz a bezárásokra?

2004.05.14

Az ellenzék kirohanásai ellenére nem nézi teljesen tétlenül a városvezetés a sorozatos elbocsátásokat Szombathelyen. 71 szervezet támogatásával Burány Sándor munkaügyi miniszter jelenlétében aláírták Szombathelyen a foglalkoztatási paktumot, melynek célja a térség munkaerő-piaci szereplőinek összefogása.

Szombathelyi pajzánságok: Formálódik az idei Savaria Karnevál

2004.05.11

Az idei Savaria Karnevál a sötét középkort is Szombathelyre varázsolja neves művészek, lovagi tornák és pajzán történetek segítségével. Többek között kaloda, bitófa és középkori vásár lesz a Fő téren. Sok minden változik, sok minden marad a régiben.

Moldin: Csak jövő héten lesz döntés

2004.05.06

Egyelőre még folynak a kemény alkudozások a Moldin ügyében. A gyárban nem tagadják, hogy szó van elbocsátásokról.

Folytatódnak a gondok Szombathelyen: A Moldinnak is vége?

2004.05.05

Az ALON információi szerint holnap (csütörtökön) jelentős elbocsátásokat jelentenek be a Moldin Kft. szombathelyi üzemében, amely műanyagtermékkel látja el a Philipset. Korábban több mint 300 ember dolgozott a gyárban.

Munkahelyi stressz: A zaj is teszi

2004.05.04

A „zajszennyezés” nem új keletű fogalom, sőt azt régóta tudjuk, a folyamatosan hangos környezetben dolgozóknak hosszú távon különböző testi és lelki problémákkal kell szembenézniük. A valóság azonban az, hogy már a viszonylag alacsony zajszint is munkahelyi stresszhez vezethet.

.