Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

A Bika most úgy érzi, hogy felért a világ tetejére, a Bak nem árt, ha óvatos abban, mit ad ki magáról. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét eleje kiválóan alkalmas a világos gondolkodást, a jó ítélőképességet, szervezést igénylő tevékenységek végzésére. Remekül megy a tanulás, mivel a koncentrációképességed átlag feletti lesz. Ha megbeszélések, üzleti tárgyalások várhatók, akkor nyugodt lehetsz, mivel most minden esélyed megvan arra, hogy ezek is remekül sikerülnek majd. Érdemes most elővenni a hosszú távú terveidet is.

A hét második felében az emberi kapcsolataidé lehet a fő szerep. A kényelem és a nyugalom jellemzi a napjaidat. Talán megkezded a szabadságodat, de az is lehet, hogy csak egy remek hétvége vár rád. A hét végén  valamikor várhatóan keverednek majd a magánéleti programok a munkával, de a végeredmény miatt ezt nem fogod bánni.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején úgy érezheted magad, mint aki a világ tetejére ért. Valami komoly siker kapujában állsz és ez magabiztosságot kölcsönöz neked és lelkes várakozásban telnek a napok. Ezek a napok olyan kellemesek lesznek, hogy legszívesebben megállítanád az időt. Arra ügyelj azonban, nehogy a siker könnyelművé tegyen és később ez elrontsa az örömedet.

A hét második felében érzékeny téma kerülhet elő partnereddel, vagy egy családtagoddal. Némi nyugtalanságot okoz benned, hogy nem igazán értenek meg mostanában és folyamatosan védekezni, magyarázkodni kényszerülsz azzal kapcsolatban, mit miért teszel. Ha ez a probléma tartósan fennáll, elképzelhető, hogy a mostaninál egy még komolyabb beszélgetésre is sort kell kerítenetek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.