Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején fontos megbeszélések, találkozók várnak rád, melyek lehetnek magán, vagy üzleti természetűek is. Ezeken a megbeszéléseken jó eséllyel el tudod majd érni, amit akarsz. Ha valami új szellemi, kreatív tevékenységbe fognál, akkor most van itt az alkalom, hogy belevesd magad. Legyen az egy új tananyag, nyelv elsajátítása, vagy akár egy blog, vagy honlap indítása.

A hét végére egyensúlyba kerülnek a magánéleti szálak körülötted és lecsillapodnak a kedélyek. Valaki, akivel már régóta hűvös a viszonyod, most végre felenged egy kicsit, talán megérti végre, hogy nálad érzelmi zsarolással nem sokra megy.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején kivívhatod a környezeted tiszteletét a munkáddal. Szerencsésen alakulnak a dolgaid, bár szerencséje általában annak van, aki tesz is érte. Most igazán bizakodva tekinthetsz a jövőbe is, hiszen a karriered és a magánéleted is ideálisan alakul és semmilyen zavaró tényező nem látszik. Ahhoz is kellő önbizalmad és lelkesedésed van most, hogy valami új dologba fogj.

A hét végén a környezetedben valaki a segítségedre, támogatásodra szorul. Tedd meg, amit tudsz, hiszen a sikerhez az is hozzátartozik, hogy érzékenyek vagyunk mások gondjaira és amikor csak lehet, visszaadunk valamit a környezetünknek abból, amit kaptunk tőle. Ha teheted, mélyedj el a spiritualitásban is, vegyél részt annak a közösségnek az eseményén, melynek tagja vagy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.