Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején feszültség alakulhat ki közted és a környezeted egy tagja között. Valószínűleg türelmetlenül fogod kezelni a helyzetet így jobban teszed, ha a kommunikációt ebben az ügyben a minimálisra szorítod. Egy provokatív megjegyzés robbanhat most ebben a puskaporos helyzetben, úgyhogy kétszer is gondold meg, hogy mit mondasz és mikor.

A hét végére egy kicsit könnyedebb hangulatban készülhetsz, mivel sikeresen túljutsz addig a munkád nehezén. Most végre úgy néz ki, hogy pihenhetsz anélkül, hogy bármi mással kellene foglalkoznod önmagadon kívül. Ezekre a napokra egy szerencsés esemény is kinéz, egy váratlan nyeremény esélye is megnő.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején egy nagyvonalú ajánlatot kapsz, de jól gondold meg, hogy élsz-e vele. Könnyen lehet, hogy ami elsőre remek dolognak tűnik, később nehézségeket okoz. Nagyon jó eljátszani a gondolattal, hogy egy nagy ugrással a mainál jobb életet élj, de ne feledd, hogy az ilyen ajánlatnak általában két oldala van.

A hét végén vár egy társaság, mely lehet egy baráti kör, vagy egy spirituális közösség. Bármilyen társasággal is tölts is ezeket a napokat, az erkölcs és a tisztesség fontos szempont legyen. Valakivel ugyanakkor az eddiginél szorosabb kötődés alakulhat ki és ez a kapcsolat várhatóan hosszú ideig kiállja majd az idő próbáját.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.