Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

Nyilas – heti horoszkóp

A hét eleje a komoly munkáé lesz. Bármivel is foglalkozol majd, annak tartós eredménye lesz és kiérdemled érte a tiszteletet és a megbecsülést. Lehet, hogy meg kell osztanod a tapasztalatodat másokkal, hogy később csapatban még hatékonyabban dolgozhassatok. Ha pénzügyileg is szeretnél előbbre jutni, akkor most van itt a kiváló lehetőség, hogy ebbe az irányba is lépéseket tegyél. Sikerülni fog.

A hét második fele könnyedebben telik majd. Már látod a munka végét és könnyen lehet, hogy már a pihenést, szabadságot tervezed. Megérdemled, úgyhogy ne legyen benned a legkisebb lelkiismeret furdalás sem azért, hogy most egy időre csak önmagaddal fogsz foglalkozni. És persze valaki mással, aki nagyon közel áll hozzád.

Bak – heti horoszkóp

A jövő héten talán már a szabadságodat töltöd, vagy éppen tervezed, így elég pozitív hangulatban telnek majd a napok. Mindemellett pénzügyi kérdésekben is jó híreket kapsz, talán fizetésemelés, vagy extra bevétel jelenik meg a láthatáron. Ha most egy kis extra kényeztetésre vágysz, vagy megvennél valamit, amire már régóta vágysz, ne állj ellen a kísértésnek.

A hét végén érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg egy utazás, vagy egy összejövetel során. Olyan dolgokat is megismerhetsz most, melyekről eddig csak érintőlegesen hallottál. Lehet, hogy új ismerőseid be akarnak majd vonni valami új dologba, de mielőtt igent mondanál, tájékozódj. Légy óvatos, kinek, mit adsz ki magadról.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.