Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

Mérleg – heti horoszkóp

 A hét elején igyekszed majd utolérni magadat a papírmunkában. Mivel a koncentrálóképességed most igazán a topon van, nem valószínű, hogy hibákat követsz majd el. Persze az ilyesmi nem tartozik a kedvenc foglalatosságaid közé, de vigasztaljon, hogy a hét közepén már jóval izgalmasabb programok várnak rád. Összeakadsz egy érdekes emberrel, akivel nem csak munkaügyben tudsz izgalmas beszélgetéseket folytatni.

A hét végén egy kis súrlódás alakulhat ki a magánéletedet illetően és most a szokásosnál is kevesebb türelmed lesz ezt kezelni. Egyre többször merül fel benned az önállóságra és a függetlenségre való törekvés és annak az igénye, hogy némely dologban változásra van szükséged. Az elkövetkező időszakban el fog dőlni, hogy egy mélypontról van-e szó, vagy valami többről.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét eleje boldogságban és optimista légkörben telik majd és úgy érzed majd, hogy az élet minden területén megfelelő irányba haladnak a dolgaid. Pozitív visszajelzések sora igazolja, hogy jó úton jársz és pénzügyileg is a lehető legjobban alakulnak a dolgaid. Ha úgy alakul, hogy a megtakarításaidról, vagy befektetésről kell döntened, légy körültekintő, nehogy később rosszul süljön el a dolog.

A hét közepén a segítségedet kérik. Tégy eleget a kérésnek, mivel amellett, hogy segítesz valakinek, aki fontos neked, nagy a valószínűsége, hogy újabb gyümölcsöző kapcsolatra tehetsz szert. A hét végén valaki megismerheti az érzékenyebb oldaladat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.