Heti horoszkóp 2018. július 2. – július 8. – Érzékeny témák a terítéken

Horoszkóp minden héten

2018.07.01. 18:32

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején kellemetlen, bosszantó emberekkel hozhat össze a sors és nehezedre esik majd türelmesen kezelni a helyzetet velük kapcsolatban. Igyekezz velük a minimálisra szorítani a kommunikációt, hogy a lehető legkevesebb felületen érintkezz velük. Gondold meg kétszer is, mit mondasz el magadról nekik és óvakodj az erős kifejezésektől is velük kapcsolatban.

A hét végén ismét harmonikusan alakul az életed, kisimulnak a ráncaid és talán a dráma is elkerül. Ha van valamilyen személyes problémád valamelyik családtagoddal, akkor most kiváló alkalom lesz arra, hogy rendezzétek a kapcsolatotokat. Ha tisztelettel közelítesz a kérdéshez, most ugyanezt kapod majd vissza.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején központi kérdés lesz nálad a magánélet és az érzelmek ha vannak elvarratlan szálak valakivel a családban, vagy a munkahelyeden, akkor ideje lenne ezeket is elrendezni. Most a szokásosnál is jobban megértesz másokat és mások is jobban rá tudnak hangolódni a te gondolataidra. Tedd rendbe a dolgaidat a környezeteddel még akkor is, ha nehezedre esik megtenni az első lépést.

A hét vége felszabadult és érzelmileg gazdag lehet a számodra, mivel úgy érzed majd, hogy megszabadultál egy érzelmi, pszichikai tehertől. Ha teheted, partnereddel tervezzetek be egy kis pihenést, egy közös programot, ahol senki sem zavarhat meg bennetek.

.