Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Az Ikreknek megvalósulhat egy régi álma, az Oroszlán a korlátaitól szabadulna. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elején segíthetsz valakin, aki rászorul a támogatásodra, mivel elesett, beteg, vagy anyagilag szorul meg. Egy ilyen segítséggel sokszor önmagunkon is segítünk, hiszen ezzel az erkölcs egy magasabb szintjére emelkedünk, ami erőt ad ahhoz is, hogy a saját utunkon továbblépjünk.

A hét közepétől a magánéletedre és a családodra kell több figyelmet fordítanod, amivel egyensúlyba kerülhet a munkára és a családra fordított figyelem. Ebben az időszakban megnövekedik az esély arra is, hogy új ismeretséget szerezz. A nyugalom, a biztonság érzése lesz a legerősebb benned most.

Bika – heti horoszkóp

A héten erős késztetést érzel arra, hogy egy korláttól megszabadulj és fellázadj valami ellen. Ennek a csúcspontja várhatóan szerda lesz. Óvakodj azonban attól, hogy esetleg figyelmen kívül hagyd a dolog következményeit, nehogy valami őrültséget csinálj, amit később legszívesebben visszavonnál. Mindig maradj meg a törvényesség keretein belül.

A hét második felében érzékenyebbé válsz a családi ügyelet illetően és még a legapróbb problémákra is nyugtalanul reagálsz majd. Ez a hét vége nem ideális arra, hogy társaságban töltsd el az időt, mivel a szokásostól eltérő idegállapotod nem tenne túl jó benyomást a környezetedre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.