Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Vízöntő – heti horoszkóp

Vannak korlátok, melyeket még te is nehezen viselsz el és a héten ez ügyben valószínűleg már tenni is fogsz valamit. Persze egy ilyen döntésnek általában következménye is van, de anélkül sajnos nem megy a változás. Törekedj arra, hogy minél kevesebb nehézséget okozz másoknak, de értesd is meg velük, hogy nem vagy képes a továbbiakban így élni.

A hét végét egy kis lazulással töltöd, de vigyáznod kell a mértékre minden területen, mert most hajlamos lehetsz a túlzásokra, azt pedig másnap nagyon meg lehet bánni. Igaz ez arra is, ha vásárolni mész.

Halak – heti horoszkóp

A héten néhány változást eszközölsz az eddigiekhez képest, de mivel mindent pontosan megterveztél, ez nem okozhat fennakadást az ügymenetben és az életedben. Hamarosan néhány új dologba is belekezdesz, ezek tervezése és előkészítése is elkezdődhet a héten. Arra ügyelj, hogy túl nagy iramot ne diktálj magadnak most.

A hét végét töltsd társasággal és szórakozz. A partnereddel most olyasmiket is kipróbálhattok, melyektől eddig idegenkedtetek, legyenek azok az különleges ételek, vagy élethelyzetek. Valaki váratlanul nagylelkű lesz veled, amivel először nem tudsz mit kezdeni és egy kicsit kellemetlenül is érezheted magad.

.