Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Mérleg – heti horoszkóp

Fontos, hogy kövessük az álmainkat, de közben nem szabad feláldoznunk az anyagi biztonságot és nem okozhatunk problémákat a környezetünknek sem. Ha az álmodat csak mások kára árán lehet megvalósítani, akkor el kellene gondolkodnod azon, vagyon nem kellene erről lemondanod. Az erkölcs és a mások tisztelete magasabb rendű szempont a személyes érdekeknél.

A hét vége a barátságról és a szerelemről szóljon. Menj el szórakozni, mulatni a pároddal és ünnepeljétek szerelmeteket. Ha egyedülálló vagy, akkor pedig elő a legjobb ruháddal és irány egy szórakozóhely. Megtalálhatod most, akit keresel.

Skorpió – heti horoszkóp

Ha lázadni akarsz a sorsod ellen, akkor figyelembe kell venned, hogy ennek következményei is lehetnek. Mindig vedd figyelembe ezt, ha szembe mész valamely társadalmi elvárással, vagy esetleg egy törvénnyel. Vizsgáld meg azt is, nem lehet-e változtatni a dolgokon úgy, hogy azzal nem sértesz meg valamilyen szabályt. Még az is lehet, hogy vagy annyira kreatív, hogy meg fogod találni a megoldást.

A hét végén érzelmi konfliktusba keveredhetsz, ha mást hibáztatsz egy bekövetkezett negatív eseményért. Gyakran könnyebb másra hárítani a felelősséget, de a legjobb ilyenkor először cselekedni és csak később gondolkodni azon, ki a hibás.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.