Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében megvalósulhat egy régi álmod, amitől az elégedettség érzése tölt majd el. A siker nagylelkűvé is tesz, így szívesebben támogatsz rászorulókat magad körül. Az a magasabb erkölcsi szint melyre az önzetlenséged emel, megelégedettséget hozhat a lelkedbe.

A hét végén senki és semmi nem tudja elrontani a boldogságodat, melyet egy régi célod elérése okoz. Nem csak anyagilag, hanem szellemileg is gazdagodsz és még egy társadalmi pozíció elfogadása is felmerülhet.

Rák – heti horoszkóp

Az egész heted a pozitív változásokról szólhat és szinte bármi megtörténhet veled. Persze az is fontos, hogy minden lépésedet pontosan megtervezd és ha új utakra lépsz, ügyelj arra is, nehogy közben sérülj. A munkádban a tisztelet és a megbecsülés övez majd, de az eddigieknél egy kicsit nagyobb felelősséget is kell vállalnod a siker érdekében.

A hét vége a szórakozásról és a társaságról kell, szóljon és a meglévő kapcsolatok elmélyüléséről. Egyszerűen ismerkedsz majd és könnyen alakulnak ki bensőséges beszélgetések a szeretteiddel. Most egy nagylelkű gesztus valaki felé sokat jelenthet és sokat érhet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.