Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Nyilas – heti horoszkóp

A héten elhatalmasodhat rajtad a reménytelenség érzése, mivel úgy érzed, hogy egy helyzetből nem tudsz kikeveredni sérülésmentesen. Ha úgy érzed, hogy nem alakulnak megfelelően a dolgaid, akkor muszáj változtatnod a kereteken és az konfliktus nélkül nem mindig sikerül. Próbáld követni az álmaidat, mert senki nem fogja helyetted megvalósítani őket.

A hét közepétől a harmónia és a szeretet dominál az életedben. Töltsd az időt a szeretteiddel, ha pedig egyedül vagy, akkor ismerkedj és légy nyitott egy új kapcsolatra. Ezekben a napokban az intimitás különös jelentőségű lesz.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején nyugodtan és türelmesen kell megtervezned a lépéseidet, hogy a már meglévő dolgaidban ne legyenek fennakadások. A karrieredben egy vezető szerep, vagy új pozíció vár rád és elismerés a munkatársak és a főnököd felől. Az új pozíció egyben nagyobb felelősséggel is jár majd.

A hét vége az igazi érzelmeké lehet. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a partnereddel tovább mélyül kapcsolatotok, ha pedig egyedülálló vagy, akkor most egy nagyon különleges, új ismeretségre számíthatsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.