Heti horoszkóp 2018. július 30. – augusztus 5. – Egyre emelkedik a tét

Horoszkóp minden hétre

2018.07.29. 18:02

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét eleje a lázadásról szólhat, mivel úgy érzed, meg kell szabadulnod a korlátaidtól, melyet a munkahelyeden, vagy a magánéletedben kényszert rád egy kialakult helyzet. Ha cselekedsz, mindig vedd figyelembe tetted következményeit magadra és a környezetedre is. A dinamizmus, mely most benned van ugyanakkor olyan áttörést valósíthat meg, mely akár egy régi álmodat is életre keltheti.

A hét végén jól teszed, ha kikapcsolsz egy kicsit és szórakozol társaságban, de ügyelned kell arra, hogy ne vidd túlzásba a fogyasztást, legyen az étkezés, alkohol, vagy bármi más. A vásárlással kapcsolatban is önmérsékletet kellene tanúsítanod.

Szűz – heti horoszkóp

Az egész hét a pozitívumokról szólhat és az életed szinte minden területén számíthatsz valamilyen pozitív változásra. Figyelned kell arra, hogy ha új dologba vágsz, mindig ügyelj közben, hogy a régieket ne borítsd fel és ne okozz kárt a lépéseiddel. Ha valakitől el kell válnod a továbblépés érdekében, akkor azt tedd kíméletesen.

A hét végén megoszthatod az érzelmeidet a szeretteiddel, ha pedig egyedülálló vagy, akkor ez a hét vége rendkívüli mértékben alkalmas a társkeresésre. Ha intim kapcsolatot létesítesz valakivel, légy nyitott, de óvatos! Nézz utána, hogy partnered valóban az-e, akinek mondja magát.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.