Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

Mérleg – szeptember havi horoszkóp

Ez az a hónap számodra, amikor nem lehet előtted olyan nehéz feladat, hogy meg ne tudnál birkózni vele. Önbizalmad és lelkesedésed egészen új dolgok beindítására is alkalmassá tesz, a kisugárzásod pedig a külvilág számára hatalmas vonzerőt jelent minden értelemben.

A hónap első napjait arra használd, hogy az eddig halogatott dolgaidnak új lendületet adj és végre beindítsd magad körül a dolgokat. Ha ehhez meg kell győznöd a környezetedben valakit, akkor most minden bizonnyal sikerrel fogsz járni, hiszen világosan tudsz érvelni és egyszerűen fogod tudni elmagyarázni a gondolataidat. Hajtsd meg a munkát, készíts terveket, írj szerződéseket, hiszen most nagyot tudsz haladni az utadon.

A hónap közepén számíthatsz egy fordulópontra, amikor ellenállásba ütközhetsz és szembe kell nézned egy ellenérdekelt féllel, aki nagyon nem nézi jó szemmel a nyomulásodat. Ügyelj a részletekre és arra, hogy ne véts hibát, amelyet kihasználva valaki rést üthet a pajzsodon. Egy ponton viszont mindenképpen korlátokba ütközhetsz majd, és meg kell felelned más emberek elvárásainak is.

A hónap végére alaposan elfáradhatsz, amit csak fokozhat az, hogy közben meg kell harcolnod azokkal, aki visszafognának a fejlődésben, munkában. Emiatt csalódottá válhatsz, de a telihold segít majd leküzdeni ezeket az érzéseket és erőt, bátorságot ad majd neked a továbbiakban.

A hónap utolsó napjaiban egy különleges személy különleges meglepetést okoz neked, ami emlékezetessé teszi számodra a szeptembert.

Skorpió – szeptember havi horoszkóp

Magabiztosan indul a szeptember számodra, amit az a pozitív hozzáállás is nagyban segít, ami a hónap első napjaiban jellemez téged. Légy kezdeményező és érj el változást magad körül minél több területen. Ahhoz, hogy szakmai sikereket érj el, képezned kell magadat, amit mihamarabb el kell kezdened, mivel a változás egyben új dolgok tanulásával is együtt jár.

A hónap első felében egy szakmai előrelépés lehetősége is megnyílik előtted, de ez néhány addigi terveddel szöges ellentétben lehet, így nehéz döntés lesz, hogy végül melyik utat válaszd. Érdemes kikérned ebben valaki olyan tanácsát, akinek a véleményében megbízol.

A hónap közepén egy gyors változás, vagy váratlan esemény következtében kiszámíthatatlan helyzetbe kerülsz és gyorsan kell majd reagálnod az eseményekre. A változás nem csak negatív, hanem pozitív eredményt is hozhat számodra, ennek azonban az lehet az ára, hogy a környezetedben valaki a jelenleginél rosszabb helyzetbe kerül. Ez némi konfliktust eredményez majd, neked viszont nem szabad teret engedni a haragnak.

A hónap végén egy párkapcsolati problémával kell szembenézned, melynek a megoldása nem biztos, hogy rajtad múlik majd. Lehet, hogy szükséged lesz minden lelkierődre ahhoz, hogy túljuss ezen, de számodra ez most nem jelenthet problémát.

Akár egyedül maradsz, akár kapcsolatban, most esélyed van megtalálni azt, aki megadja számodra azt a figyelmet és gyengédséget, amire szükséged van. Tegyél meg mindent ezért!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.