Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

Nyilas – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején öntudatosan és lelkesen veted bele magad a munkába, de most is lesz, aki nem könnyíti meg a dolgodat a környezetedben. Ragaszkodj az elveidhez és menj tovább a saját utadon, ne engedj teret magadban a haragnak. Tehetséged és szorgalmad végül téged igazol majd, mint eddig mindig és meg fogod látni, végül megkapod, amit akarsz.

A hónap közepén szükséged lehet a kreativitásodra és remek kommunikációs képességedre, hogy üzleti ügyeidet elrendezd. Ebben az időszakban jól alkalom nyílik új üzletek megkötésére, szerződésre és befektetésekre is, de arra is, hogy másokat meggyőzz, vagy a saját oldaladra állíts.

Meggyőző erőddel lenyűgözheted a hallgatóságodat és ha emellé még az öltözködést is beveted, akkor nem csak szakmai, hanem magánéleti sikereket is elkönyvelhetsz.

Ha egyedülálló vagy, akkor most érdemes kihasználnod azt, hogy válogathatsz a lehetséges partnerek között, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor komoly önuralomra lesz szükséged, hogy ellenállj a kísértéseknek.

A hónap végén egy régi gátlásod kerülhet felszínre, de a telihold és egy régi jó barát segíthet leküzdeni magadban a szorongást.

Bak – szeptember havi horoszkóp

A hónap eleje a belső nyugalom és a harmonikus kapcsolatok jegyében telik és a munkádban végre megkaphatod azt a tiszteletet és támogatást a környezetedtől, amiért olyan régóta küzdesz. Ezt kihasználva érdemes most megpróbálnod keresztülvinni az olyan ötleteidet is, melyeket eddig nem mertél nyilvánosságra hozni. Az extra sikerek extra terheket és felelősséget is jelentenek, de te ezeket zökkenőmentesen leszel képes a hátadra venni.

A hónap közepén egy fontos döntést kell meghoznod, amely nem csak a te, hanem a környezeted életét is befolyásolni fogja. A dolog előremutató, de érdemes a döntés előtt megnyerned az ügynek a családodat is. Ha meghoztad a döntést, akkor alaposan tervezd meg a lépéseidet, nehogy a dolog végül egy rémálommá váljon.

Ebben a hónapban különösen élvezni fogod partnered kitüntetett figyelmét, aki el fog halmozni téged ölelésekkel és csókokkal, melyek végül minden sebedet begyógyítják végleg. Ha igazán értékeled az illetőt és még nem tetted meg, akkor talán itt az ideje, hogy hosszú távon tervezz vele.

A hónap végén minden humorérzékedre szükséged lesz, amikor meghallgatod egy kollégád, vagy ismerősöd elképzeléseit arról, hogyan kellene végezned a munkádat, vagy hogyan kellene élned a magánéletedet. Igyekezz nem megsérteni őt, de jelezd neki, hogy törődjön inkább a saját dolgával.

A hónap végén megnövekedik a hibalehetőség a döntéseidben, így már ne vállalj új kötelezettségeket és lehetőleg ne köss szerződéseket, mielőtt pedig fontos kérdésekben határozol, mindenképpen kérd ki szakember tanácsát.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.