Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

Oroszlán – szeptember havi horoszkóp

Ez a hónap olyan kihívásokat hozhat számodra, amelyekben fontos, hogy jól teljesíts, ha el akarod érni a céljaidat. Vigyázz arra, ha csalódás ér, nehogy elveszítsd a türelmedet. Feladnod nem szabad egy apró kudarc miatt. Csatát veszthetsz, de a háborút meg kell nyerned.

A hónap elején kerülnöd kell a felesleges pénzköltést, amit megtehetsz úgy is, hogy közben ne kelljen lemondanod a megszokott életszínvonaladról. Mindössze azokat a kiadásokat kell mérsékelned, amelyek haszontalanok, vagy nem önmagad számára történtek.

A hónap közepe alkalmas lehet számodra a párkereséshez, vagy ha jó kapcsolatban élsz, akkor a kapcsolatod mélyítéséhez. Ha viszont olyan jeleket tapasztalsz, amelyek azt mutatják, hogy a partnered nem megfelelő számodra, akkor most van itt az idő a továbblépésre is.

A hónap végén felerősödik benne a kreativitás és nagy valószínűséggel elfoglalt napokat élsz majd meg. Ez az időszak jó alkalom vizsgákra, üzleti tárgyalásokra és szerződések megkötésére is.

A hónap utolsó napjaiban bátorságra lesz szükséged és arra, hogy le tudd küzdeni a gátlásaidat, amit egy magánéletedben bekövetkezett változás bizonytalansága okoz.

Szűz – szeptember havi horoszkóp

Ebben a hónapban miközben önmagad leszel a fókuszban, az elkövetkező időszak céljaival is komolyan kell foglalkoznod. Ismét eltelt egy év számodra és ideje mérleget vonni, mi az, ami megvalósult a tervekből. Lehet, hogy most van itt az ideje egy vonalat húznod és egy új fejezetet nyitnod az életedben.

A hónap elején lehetővé válik számodra, hogy fontos változtatást hajts végre az életedben és az eddigieknél hangsúlyozottabban valósítsd meg önmagad. Izgalmas időszak vár rád, ahol helye lesz a kísérletezésnek, a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

A hónap közepén rendkívül elfoglalt leszel és az idődet megbeszélések, üzletkötések, vásárlások és szerződések töltik majd ki. Izgalmas híreket kaphatsz és érdekes emberekkel találkozhatsz majd. Bármit is csinálsz, tartós eredményt érsz majd el vele.

Ez a hónap a szerelemről is szól majd, hiszen, miközben élvezni fogod valakinek a szeretetét és rajongását, a régi sebek begyógyulnak és végre nyugalom költözik a szívedbe. Ha most valami igazán komolyat szeretnél meglépni a magánéletben, akkor ennél jobb időszakot nem is találhatnál erre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.