Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

Ikrek – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején sokkal keményebben kell megdolgoznod mindenért, mint ahogyan azt megszoktad, mivel bizonyítanod kell az alkalmasságodat egy területen. Ha ez nem lenne elég, ezen felül még piszkálódásban, intrikában is részed lehet, hiszen nem mindenki örülne a sikerednek a környezetedben. Csak tedd a dolgod és ne reagálj a provokációkra.

A hónap további részében megnyílik a lehetőség előtted, hogy valami újat tanulj és fejleszd a készségeidet. Az új lehetőségek egyben a nagyobb anyagi biztonságod irányába is hatnak majd. Önbizalmad is erősödik, amit nem hagy figyelem kívül a környezeted sem, különösen, ami a lehetséges partnereket illeti.

A hónap közepén vigyáznod kell, mert könnyen hibát véthetsz, aminek lehetnek következményei rád nézve. Egy ilyen erős kezdés után, nem is csoda, ha elfáradsz, így szakíts időt a regenerálódásra is.

A hónap második fele a kapcsolatokról szólhat számodra, mivel számos megbeszélés és összejövetel kimenetele egy új gyümölcsöző ismeretség lesz.

Ebben az időszakban nagyobb eséllyel hozhatsz jó döntéseket és köthetsz jó szerződéseket, de közben nem árt az óvatosság, mivel a papír mindent elbír.

A hónap vége segít leküzdened a gátlásaidat és a félelmeidet a magánéletben is és lehetőséget ad egy probléma megoldására, melyre már régóta készülsz.

Rák – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején magabiztosságod és lelkesedésed jó benyomást kelt a környezetedben, különösen a munkahelyeden. Ez jó alkalom lehet arra, hogy kezdeményezz valamit, ami fontos neked és előrelépést érj el.

Annak ellenére, hogy bizonyos területeken hátránnyal indultál, mára igazán megerősödtél abban a közegben, ahol dolgozol, így a korábbinál sokkal nagyobb bizalmat élvezel.

Ebben a hónapban sokat haladhatsz azzal, hogy megvalósítsd önmagad és közelebb kerülj ahhoz az életmódhoz, amelyet magadnak képzeltél el. A hónap közepén teret adhatsz magadnak a kísérletezésre, jelentsen ez munkahelyi újításokat, vagy magánéleti vágyakat. Ha valamilyen kreatív módon szeretnéd önmagadat kifejezni, akkor ez az időszak erre is kiválóan alkalmas lehet.

A hónap közepén izgalmas hírek jutnak el hozzád és betekintést nyerhetsz olyan dolgokba is, amelyeknek eddig még a létezéséről sem tudtál.

Ezekben a napokban élvezni fogod az életed a barátokat és a családod és ha igazán értékelni szeretnél valakit, vagy még jobban beengedni az életedbe, akkor most erre könnyen találsz alkalmas pillanatot.

A hónap vége arra kényszerít majd, hogy bizonyítsd az igazadat mások előtt és igazold egy döntésed helyességét. Bár felháborít téged az eset, ragaszkodj az önuralmadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.