Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

Vízöntő – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején erőfeszítéseket kell tenned, hogy egy magánjellegű feszültség miatt, ennek érdekében elképzelhető, hogy kompromisszumot kell kötnöd és néhány dologban engedned kell. Arra azért ügyelj, hogy ne rendeld alá magad mások igényeinek, csak addig, amíg ez neked is örömet okoz.

Ha ez a sokadik alkalom, régóta húzódó problémák vannak a kapcsolatodban és nem látsz reményt a változásra, ne add fel önmagad, inkább változtass. Talán már készen is állsz a továbblépésre, csak egy jelre vársz. Ha így van, ezt a jelet most kaphatod meg.

A hónap második felében egy kis kikapcsolódásra lehet szükséged, melyet egyedül érdemes eltöltened. Könnyen lehet, hogy egy kis magányra, feltöltődésre lesz szükséged, amit viszont nem biztos, hogy magányosan fogsz befejezni.

A munkádban a hónap vége hozhat változást, méghozzá pozitív irányban. Tiszteletet és támogatást kaphatsz feletteseidtől és a kollégáktól és végre előbbre léphetsz a ranglétrán is. Az előrelépés egyben magasabb jövedelmet is jelenthet számodra, de ez nagyobb felelősséggel és adott esetben kevesebb szabadidővel is együtt járhat.

A hónap végén kissé elbizonytalanodhatsz és megkérdőjelezheted magadban, hogy elbírsz-e mindennel, ami rád vár. A telihold segíthet legyőzni a félelmeidet.

Halak – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején valaki, vagy valakik tudatosan igyekeznek megnehezíteni az életedet folyamatos szembenállásukkal. Próbálj meg nem reagálni ezekre a kihívásokra, kivétel, ha egy ilyen reakció kifejezetten az érdekeidet szolgálná.

Ezekben a napokban szakmai és pénzügyi sikerek várnak rád, melyekkel tovább növelheted pénzügyi biztonságodat és komoly lépéseket tehetsz egy következő lépcsőfok irányába is. Az életed most is új lehetőségekkel és új emberek ismeretségével bővül, és ha türelmes vagy, hamarosan pozitívan tudsz változtatni az életmódodon is.

A hónap közepén félreértésbe keveredhetsz, ami zavart okoz és emiatt kompromisszumra kényszerülsz. Fordíts figyelmet az ezzel kapcsolatos tárgyalásokra és ha szükséges, kérd ki szakember tanácsát is. Vigyázz arra, hogy ne menj bele felesleges vitákba és ne mondj, vagy tegyél olyasmit, amit utólag aztán megbánnál.

A hónap végén alkalmad lesz egy kicsit élvezni az életet barátok és a család társaságában és lehetőséged lesz elmélyíteni meglévő szerelmi kapcsolatodat, vagy újat létesíteni. Ebben az időszakban fokozottabban igényled a társaságot és a szokásosnál is fogékonyabb lehetsz a romantikára.

.