Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

A Bika önbizalma töretlen, a Szűz most megteszi azt a bizonyos első lépést. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében jól forog majd az agyad és képes leszel gyors döntéseket hozni éles helyzetekben is. Erre több alkalommal szükséged is lesz. Alapos koncentrációra lesz szükséged, mivel a héten valakivel egy fontos beszélgetést kell lefolytatnod és olyan információt osztanak meg veled, melynek a jelentőségéről csak később fogsz tudni megbizonyosodni.

A hét második felében igyekezd úgy szervezni a napjaidat, hogy lehetőleg minél kevesebb stresszt kelljen elviselned. Mutasd ki érzéseidet a családod felé és szervezz meghitt programot a partnereddel. Egy jól sikerült, pihentető hétvége abban is segít, hogy a jövő heted is produktív legyen.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében önbizalommal és nagy lelkesedéssel veted bele magadat a munkába. Ez az időszak kifejezetten alkalmas lesz számodra, hogy valami újba fogj. Környezeted számára most erősnek és bátornak tűnhetsz, akire érdemes felnézni és akitől szívesen fogadnak el jó tanácsot is.

A hét második felében önbizalommal telten szervezheted a hét végi kikapcsolódásodat, különösen azért, mert úgy fogod érezni, hogy megnövekedett a szexuális vonzerőd is. Nem minden alap nélkül gondolod ezt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.