Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele a gondoskodásról szól számodra. Valaki, aki közel áll hozzád, most olyan helyzetbe kerül, hogy a te segítséged valószínűleg nélkülözhetetlen lesz számára. Tedd félre most minden más dolgodat és segíts ott, ahol a legnagyobb szükség van rád. Hidd el, erre most neked is szükséged van.

A hét második felében békét lelsz majd és harmóniát a lelkedben. Könnyen lehet, hogy lesznek dolgok, melyeket most másképpen látsz, mint azelőtt és rájössz, hogy a családnál fontosabb dolog kevés van a világon.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében sikereket érsz el és győztesnek érezheted majd magadat ismét. Neked szükséged van minden téren a függetlenségre és most pontosan ezen a területen értél el sikereket. Környezetedben mindenki csodál kitartásodért és bátorságodért.

A hét második felében ismét megerősödik benned a tudat, hogy a siker nem csak pénzügyi sikerként értelmezhető. Sokkal fontosabb ennél, hogy a magánéletedben és az életmódodban sikeres légy. Kövesd az álmaidat, mint eddig és a szerencseszériádnak soha sem lesz vége.

.