Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a barátaid és a családod között fogsz őrlődni, mivel egy kérdésben csak úgy tudsz majd dönteni, amivel vagy az egyiknek, vagy a másiknak kellemetlenséget okozol. Ha nyíltan és őszintén kezeled a helyzetet, van esély arra, hogy le tudod zárni sérülés nélkül. Mindig légy egyenes!

A hét második felében először diplomatikusan kell kezelned egy szakmai ügyet, így szükség lesz remek kommunikációs készségedre. Ha így nem jutsz előbbre, kénytelen leszel a dolgokat erőből kikényszeríteni, ami persze nem jelent erőszakot, de nyomásgyakorlást igen.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében könnyen lehet, hogy erősebb önkontrollt kell alkalmaznod a szokásosnál, mivel kissé ingerült és türelmetlen leszel. Ha mindez párosul néhány kiállhatatlan ember kekeckedésével a munkahelyeden, akkor kész a baj. Gondold át, hogyan tudsz egy ilyen helyzet elől kitérni.

A hét második felében szükséged lesz egy kis lelki megújulásra, így igyekezz egy olyan közösség közelében tölteni ezeket a napokat, amely megadja számodra ezt. Menj el templomba, jótékonykodj és tölts egy kis időt azzal a családtagoddal, aki megnyugvást ad számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.