Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kiemelt szerepet kap a magánélet és a család a napjaidban. Vannak kérdések, melyeket meg kell vitatni és vannak elvarratlan szálak, melyeket végleg el kell rendezni. A dolgok végén kialakul majd egy új egyensúlyi állapot és várhatóan mindenki elfogadja majd a közös döntést.

A hét második felében egy szerelmi háromszög borzolja fel a kedélyeket körülötted és nagy tapintatra lesz szükség ahhoz, hogy ebből úgy keveredj ki, hogy ne sérüljön a kapcsolatod senkivel. A hét végén szívességet kell majd kérned valakitől.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy a múltból áthúzódó dolgot kell megoldanod és nem fogsz tudni a jelen gondjaival kellőképpen foglalkozni. Az ilyesmit nem szabad eltemetni, mivel egy későbbi időpontban a legrosszabbkor ugorhat elő egy csontváz a szekrényből. Jobb most egy kicsit törődni a dolgokkal, mint később duplán megjárni.

A hét végére erősödik benned a közösségi szellem és egy csapat részeként közös programot szervezel jó barátokkal. Ebben pont az lesz a szép, hogy a közös cél érdekében kell majd tenned valami, a saját akaratodat beáldozva. Gyakorold, mert a karriered során erre később még nagy szükséged lesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.