Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét eleje szeretetet és pénzügyi sikereket kínál számodra. Légy kezdeményező és állj hozzá pozitívan mindenhez és meglátod, hogy mások reakciója is hasonló lesz veled szemben. Csak néhány udvarias, kedves szó kell és megnyílnak előtted a kapuk. Tedd ugyanezt a szeretteiddel is, nem marad el az eredmény.

A hét második fele hasonló hangulatban fog telni, de van esélye annak is, hogy valakinek nem tetszik majd a körülötted kialakuló idill és féltékenységében megpróbál keresztbe tenni neked. Meglepheted azzal, ha vele is kedvesen, de határozottan viselkedsz. Az sem baj, ha közben finoman megvillantod előtte a karmaidat is. Egyből tudja majd, kivel áll szemben.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében valamivel kapcsolatban meg kell tenned azt a bizonyos első lépést. A bátorságod népszerűséget és elismertséget hozhat, de sohasem szabad elfelejtened, hogy közben őszintének kell lenned másokhoz és önmagadhoz is. Lehet, hogy könnyű préda kerül most eléd, de a következményekkel is tisztában kell lenned.

A hét eleji optimizmusod minden bizonnyal kitart hét végéig is, de közben lehet, hogy állást kell foglalnod egy bizonyos társadalmi kérdésben és ez okozhat feszültséget valakivel szemben. Nem szabad, hogy mindez rányomja a bélyeget a hét végi kikapcsolódásra, melyet valószínűleg valamilyen vízfelület mellett töltesz majd el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.