Heti horoszkóp 2018. augusztus 13. – augusztus 19. – Siker, pénz, csillogás

Horoszkóp minden hétre

2018.08.12. 18:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején élvezd egy kicsit az életet barátokkal és a családoddal, de különösen a partnereddel, akivel most minden esély megvan arra, hogy még szorosabb kapcsolatot alakíts ki. Ha az otthonodat, esetleg a munkakörnyezetedet szeretnéd egy kicsit kicsinosítani, akkor arra is kedvező ez az időszak.

A hét második felében egy konfliktust kell megoldanod, ami akadályoz majd abban, hogy valami fontos dologban előre tudj haladni. Kedvességgel, udvariassággal és egy kis engedménnyel csodákat érhetsz el majd. Személyes varázsoddal pedig visszájára is fordíthatod a negatív folyamatokat.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében rendkívül magabiztosan tudod intézni az előtted álló feladatokat, de egy helyen akadályba ütközhetsz. Lehet, hogy be kell vetned csáberődet, hogy megenyhüljenek a dolgok ezzel azonban óvatosan bánj, mert könnyen lehet, hogy félreértésekhez vezethet. Hacsak nem akarsz eleve egy jó vaskos félreértést.

A hét második felében úgy tűnhet, hogy fel kell áldoznod személyes vágyaidat egy cél érdekében, hogy előbbre juss valamiben. Az áldozat azonban nem lesz hiábavaló, az itt megszerzett társadalmi tőke ugyanis később busásan kifizetődik majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.