Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Az Ikrek önbizalommal és lelkesedéssel kezdi a hetet, a Mérleg egy találkozása felborzolja a kedélyeket. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében nagy önbizalom, jó fizikai állapot és bátorság jellemez majd. Zárd le a folyó ügyeidet most és kezdj bele valami újba. A most elkezdett projektek nagy valószínűséggel sikeresek lesznek és az üzleti, pénzügyi dolgaid is remekül alakulnak majd.

A hát második fele a magánéletedről szól majd. Feszültségek, manipuláció, féltékenység kerülhet a felszínre és egy rég eltemetet érzés okoz bizonytalanságot benned. Könnyen lehet, hogy ez a válság hatással lesz a kapcsolatod jövőjére és elindít egy változást, amelynek a végén egy új partner állhat.

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében a romantika és az álmodozás kerül előtérbe a gondolataidban, olyannyira, hogy a munkádra sem tudsz kellőképpen odafigyelni. Ha az ideális szerető oldalán ébredsz reggelente, akkor ez az időszak mindkettőtök számára nagyon izgalmas lehet. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor adj alkalmat magadnak az ismerkedésre, hogy az ideális partner ne csak az álmaidban létezzen.

A hét második felében nagy önbizalommal vághatsz bele valami újba és bátrabban próbálsz ki majd szokatlan dolgokat. Hagyd el egy kicsit a megszokott komfortzónádat, de arra azért ügyelj, nehogy túlzásba vidd a kalandot.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.