Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Nyilas - heti horoszkóp

A hét első fele a rutinfeladatokkal telhet és nehezedre esik majd motiváltnak lenni a munkádban. Erős lesz benned az érzés, hogy valahol máshol szívesebben töltenéd az idődet, még az is lehet, hogy az elköltözés gondolata is felmerül benned. Mindez azonban hatással lehet a magánéletedre is, így a döntések nem csak rád várnak.

A hét második felére megjön a munkakedved és egyre biztosabban látod, mi az irány, amerre menned kell. Egyre nagyobb lesz benned az igény egy kis izgalomra és változásra. Új, hatékonyabb módszerekkel próbálkozol a munkádban, ami új ötleteket szül a továbbiakra nézve is. A hét végén erős vágyat érzel arra, hogy az eddigieknél jobban elköteleződj egy kapcsolatodban.

Bak - heti horoszkóp

A hét első felében úgy érzed majd, hogy több biztatásra, támogatásra lenne szükséged a szeretteidtől. Néha nehéz megszerezni a család támogatását bizonyos ügyekben, de ennek oka leggyakrabban az, hogy szeretnek és féltenek.

A hét második felében egy hosszú távú elképzelés lesz az, ami meghatározza a napjaidat. Ezek a célok komoly hatással lehetnek a meglévő emberi kapcsolataidra és a jelenlegi életformád részleges feladására kényszerítenek. Vond be a környezetedet a döntésbe, de ne feledd, hogy ez a te életed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.