Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első felében úgy haladsz majd mindenben előre, mint kés a vajban. Egy új dologba is belefoghatsz majd, amitől azonban óv a környezetedben valaki, aminek az oka elsősorban az, hogy félt téged. Győzd meg arról, hogy tudod, mit teszel és szerezd meg a támogatását!

A hét második felében egy fagyosan alakuló kapcsolatot kell meglágyítani annak érdekében, hogy támogatást szerezz egy tervedhez. Ha mindehhez segítséget kérsz a partneredtől, nagyobb az esély a sikerre. A hét végén egy meglepő vallomást kapsz valakitől, akitől nem számítottál ilyesmire és ez bearanyozza majd a napjaidat.

Halak - heti horoszkóp

A hét első felében egy kis luxust csempészhetsz a mindennapokba azzal, hogy megvásárolsz egy régóta áhított tárgyat magadnak. Meglepetésedre mindezt a környezeted is egyből elfogadja így élvezheted az elismeréseket. A tisztelet, amely feléd árad magabiztossá tesz majd, amitől a vonzerőd is nagyban megnövekedik. Rajtad áll, hogy ezzel mit kezdesz majd.

A hét második felében hiteltelen emberek próbálnak tanáccsal ellátni és megmondani, mit tegyél. Kezeld higgadtan, de határozottan a helyzetet és jelezd, hogy pontosan tudod, mit miért teszel. A hét végén egy családi összejövetelen ismét középpontba kerülsz, ez azonban a kedvedre való lesz.

.