Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első fele meghozza számodra azt az önbizalmat és lelkesedést, amely ahhoz szükséges, hogy visszazökkenj a munkába és ha úgy alakul, elkezdj valami új dolgot az életedben. Ezekben a napokban lehetőséged lesz valamiben a környezeted fölé emelkedni és elérni a tiszteletet és hogy kiemelkedő személyiségnek tartsanak. Magabiztosságod vonzó lehet egyesek számára, úgyhogy készülj fel pár ember közeledésére is.

A hét közepétől a kötelességtudat dominál benned és úgy érzed, jól kell teljesítened az életed minden területén, de közben egyre erősebb lesz benned a vágy arra, hogy valamilyen izgalom, változás kerüljön az életedbe. Lehet, hogy új utakat találsz most a magánéletben, de az is, hogy egy meglévő kapcsolatodban vállalsz nagyobb elköteleződést.

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében még inkább a pihentető romantika szerepel a vágyaidban és ha megteheted, próbáld élvezni egy kicsit azt a pár napot, ami még a nyárból maradt. Nagy érzékenységgel közelítesz ezekben a napokban valakihez, akihez különleges kapcsolat fűz és a lelki és testi örömök egyaránt felfokozódhatnak közöttetek. Kerüld a stresszt pár napig, ha lehet, hogy semmi se zavarja meg az idillt.

A hét második fele egy ösztönző találkozót hoz számodra és alkalmat arra, hogy valami új dolgot próbálj ki, vagy valamilyen új dologba kezdj bele. Kreatív oldalad is aktívvá válik és olyan dolgokra leszel képes, amelyekről még magad sem tudtál eddig. A hétvégén egy rendezvényen, vagy összejövetelen valamilyen csoportos tevékenységben vehetsz majd részt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.