Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első fele erősen kezdődik számodra, mert egy régebbi projektet kell végre befejezned és nagyon nehezen állsz majd neki ennek a feladatnak. Ugyanakkor, amint túljutsz ezen, megnyílik számodra a lehetőség valami egészen új dolog felé, amely viszont várhatóan izgalommal tölt majd el. A hét közepén sikerül majd kivívnod környezeted tiszteletét leleményességeddel, ennek következményeként felkelted valaki érdeklődését, aki szeretne közelebbről megismerni.

A hét második fele a lelki boldogság jegyében telhet és szinte gyógyító erővel hatnak rád azok a szavak, melyekkel valaki elmondja a veled kapcsolatod terveit. A hét vége olyan lehet számodra, mint egy spirituális utazás, mely örömből, álmokból és meditációból áll.

Szűz - heti horoszkóp

A hét elején egy kapcsolatodban erősebb lelki kötődés alakulhat ki, de ennek nemcsak pozitív, hanem negatív hatásaival is kell számolnod. Megjelenhet ugyanis a féltékenység démona is egy harmadik személy miatt és ez kellemetlen perceket is okozhat számodra. Próbáld távol tartani az agresszivitást és kezeld felnőtt módjára a helyzetet.

A hét második felében egy váratlan találkozás kibillenthet a napi rutinodból és új helyzet elé állíthat. Az új helyzet újfajta megközelítést kíván, így szükséged lesz a leleményességedre, hogy kezelni tudd a dolgokat. A meglepetést öröm követi majd és kellemes emlékké alakul ez a kis kalamajka utólag.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.